Matematik

T-værdien

30. november 2018 af VictoriaSchluter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle som vil være søde at forklarer mig hvordan jeg regner t-værdien ud? Mange hilsner !! :D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2018 af oppenede

Isoler t i ligningen
  a•b = 0

Start med at indsætte koordinaterne for a og b i prikproduktet.

To vektorer er orthogonale, hvis og kun hvis deres prikprodukt er 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2018 af AMelev


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2018 af mathon

Det skalære produkt mellem to ortogonale vektorer er lig med nul.

                 \small \overrightarrow{a}\cdot \overrightarrow{b}=0

                  \small \begin{pmatrix} t+10\\5 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 4\\t \end{pmatrix}=0 

                   \small \left ( t+10 \right )\cdot 4+5\cdot t=0 \textup{ ...}


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. november 2018 af TakeMeToAGayBar (Slettet)

t=-40/9


Skriv et svar til: T-værdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.