Matematik

Nulpunktsformlen (Diskriminanten)

19. december 2018 af adamsloth (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg skal finde diskriminanten for følgende differentierede funktion: 3x^2-3

Diskriminantformlen lyder: b^2-4*a*c

Men hvad er mit c i dette tilfælde? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. december 2018 af AMelev

3x2 - 3 = 3x2 + 0x + (-3), så b = 0 og c = -3


Skriv et svar til: Nulpunktsformlen (Diskriminanten)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.