Matematik

kalkulus, 1.1.10.a

01. januar 2019 af anonym000 - Niveau: Universitet/Videregående

et billede af opgaveteksten er vedhæftet.

jeg ved ikke hvad de tre streger betyder.

Jeg har gået på dtu for længe... jeg kan ikke løse opgaven :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2019 af peter lind

Det læses a ækvivalent med b modulus n

a) a -b = k1*n ∧ b-.c = k2*n <=>´ a -b +b-c= k1*n +k2n∧ b-.c = k2*c <=> a -c=( k1 +k2)n∧ b-.c = k2*n

b) a -b = k1*n ∧ b-.c = k2*n <=>´ a -b + b-.c = k2*n+ k1*n ∧ b-.c = k2*n <=>´a -.c = (k2+ k1)*n ∧ b-.c = k2*n

a -b = k1*n ∧ c-.d = k2*n <=> a =b + k1*n ∧ c=.d + k2*n =>a*b = (c + k1*n)(d + k2*n ) = c*d +k*n

a = d*n + r1∧b=e*n +r2 ∧ a-b = k*n => d*n + r1-(e*n +r2) = k*n <=> r1-r2 = dn+en+kn


Skriv et svar til: kalkulus, 1.1.10.a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.