Matematik

Differentialregning

10. januar 2019 af Maxmiling0611 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens

Jeg har lidt probelmer med denne opgave. Kunne godt tænke mig lidt hjælp. På forhånd tak.

Problemformulering: Bestem en funktion f givet ved

f(x)=2*e^x+1

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(0,f(0)).


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2019 af oppenede

"Bestem en funktion f givet ved f(x)=2*e^x+1"
 - Det giver ingen mening. Forskriften fremgår, så funktionen er allerede bestemt.

Tangentligningen er for en funktion f i x = x0 er
  y = f '(x0)·(x - x0) + f(x0)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.