Matematik

Polynomier

13. januar 2019 af plssshjælpmig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg kan ikke svare på spørgsmål b i opgave 5. Er der nogen der kan hjælpe mig med den?


Svar #1
13. januar 2019 af plssshjælpmig (Slettet)

Jeg mente opgave S


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Du skal vel bare vise at Q og R ligger på grafen for f2, dvs. at

f2(0) = 8

og

f2(4) = 12

samt at overgangen er glat, dvs.

f1(0) = f2(0)

og

f1'(0) = f2'(0)


Skriv et svar til: Polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.