IT

JavaScript data typer?

13. januar 2019 af Mads256 - Niveau: C-niveau

Nogle der ved hvad disse data typer betyder? 

var length = 16;                               // Number
var lastName = "Johnson";                      // String
var x = {firstName:"John", lastName:"Doe"};    // Object

Altså hvad gør de på en hjemmeside?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2019 af Oxedizor (Slettet)

Number: Bare et nummer.

String: Et stykke tekst, det er grunden til det er i "Gåse øjne".

Object: En masse data om fx. en person.

Et object kan se sådan ud: var elonMusk = {firstName:"Elon", lastName:"Musk", profession:"Launching relandable rockets"}


Skriv et svar til: JavaScript data typer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.