Matematik

Optimering

16. januar 2019 af Genjutsu - Niveau: B-niveau

forstår nada


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2019 af mathon

a)
           Hegnslængde:
                                              \small L=x+y+(x-1)

           Hundegårdsareal:
                                              \small A=x\cdot y-(1\cdot 1.2)


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2019 af mathon

b)

                   \small \begin{array}{lclclcl} \small L=10&=&x+y+x-1&=&2x+y-1\\\\ \small \small y&=&11-2x\\\\ \small A&=&x\cdot (11-2x)-1.2\\\\ \small A(x)&=&-2x^2+11x-1.2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2019 af mathon

Arealmaksimum haves i toppunktet for: 
                                                                  \small \small \small A(x)=-2x^2+11x-1.2\qquad\textup{da parabelgrenene vender nedad.}


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.