Matematik

Stamfunktioner

24. januar 2019 af STootoo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kort spørgsmål: Hvad er stamfunktionen til -1? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2019 af janhaa

I=\int (-1)\,dx = -x + c


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2019 af ringstedLC

\begin{align*} f(x) &= a\Leftrightarrow F(x)=ax\Rightarrow F'(x)=a \end{align*}


Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.