Matematik

HJÆLP HJÆLP !!!!

01. februar 2019 af andrea02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) 

Jeg har brug for hjælp til denne reduktions opgave: 

(a+b)2+2b(a-b) 

Tak på forhånd!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

(a+b)2+2b(a-b) =

a2 + b2 + 2ab + 2b(a-b) =

a2 + b2 + 2ab + 2ab - 2b2 =

a2 - b2 + 4ab


Skriv et svar til: HJÆLP HJÆLP !!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.