Kemi

Vandig opløsning, der justeres til pH 2,12 indeholder ..

19. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løses denne? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2019 af janhaa

pH = pKa - log((S)/(B))

2,12 = 2,12 - log(1)

):

[S]=[B] der 
[S]+[B] =0,1 M
DVs
[S]=[B] =0,05 M

dvs B.


Svar #2
19. februar 2019 af Egofaciens (Slettet)

TAK! 


Skriv et svar til: Vandig opløsning, der justeres til pH 2,12 indeholder ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.