Matematik

Nulpunkter

19. februar 2019 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hjælp til denne opgave

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2019 af oppenede

Hvad er problemet? Husk et nulpunkt er en rod, dvs. et element x ∈ Dm(f) så f(x) = 0. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. februar 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Sådan 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2019 af PeterValberg

b) Sæt x udenfor en parentes og benyt "nulreglen"

2x^2-8x=0

x(2x-8)=0

x=0\quad\vee\quad 2x-8=0

x=0\quad\vee\quad x=4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2019 af PeterValberg

Du kan danne dig et hurtigt overblik over grafens forløb ved at benytte Google
I eksemplet her er det opgave c) f(x) = x3 - 8x (du indtaster kun x3-8x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Skriv et svar til: Nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.