Matematik

Andengrads kofficienter

20. februar 2019 af frozone7 - Niveau: A-niveau

Hej er der nogel der kan gennemskue kofficienterne a, b, c i denne ligning:

1 + x - x^{2} = 0


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. februar 2019 af Eksperimentalfysikeren

Du kan jo bytte om på ledene: -x2 + x + 1 = 0


Svar #2
20. februar 2019 af frozone7

vil det så sige at:

a = -1

b = 1

c = 1


Svar #3
20. februar 2019 af frozone7

Eller er alle +1?..


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2019 af OliverHviid

Hvis du har -x²+x+1=0 så er a=-1, b=1 og c=1


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. februar 2019 af Eksperimentalfysikeren

#2 er korrekt.


Skriv et svar til: Andengrads kofficienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.