Matematik

Inx og rod

21. februar 2019 af Ryder - Niveau: B-niveau

Hej folkens

Jeg har en opgave som jeg har vedhæftet, men jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal lave den med alle de kvadretroder og Inx

Vedhæftet fil: Udklip3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2019 af janhaa

0,5\ln(x)+\frac{\ln(x)}{3}+\ln(x)=2\\ \\ \frac{11}{6}\ln(x)=2\\ x=e^{12/11}


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2019 af mathon

Bemærk:
                       \small e^{\ln(x)}=x


Svar #3
21. februar 2019 af Ryder

#1

0,5\ln(x)+\frac{\ln(x)}{3}+\ln(x)=2\\ \\ \frac{11}{6}\ln(x)=2\\ x=e^{12/11}

Hvor kommer 11/6 fra?  


Skriv et svar til: Inx og rod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.