Engelsk

engelsk oversættelse

21. februar 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe mig med at oversætte et par små "parts af en danske review til engelsk? 

jeg har selv gjort det, men der er sikkert nogle fejl. 

plz!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2019 af Stygotius (Slettet)

"parts" hedder "dele" på dansk. Hvilke dele af et "review" (= dansk ??) er du  i tvivl om?

Hvad er dit spørgsmål??


Svar #2
21. februar 2019 af Nanna34

#1

"parts" hedder "dele" på dansk. Hvilke dele af et "review" (= dansk ??) er du  i tvivl om?

Hvad er dit spørgsmål??

altså den er jeg mest tvivl om...hvis du kan hjælpe mig....fordi jeg ved ik om jeg kan bare foremlere teksten sådan at det kommer tl at give god mening .....


Svar #3
21. februar 2019 af Nanna34

#2
#1

"parts" hedder "dele" på dansk. Hvilke dele af et "review" (= dansk ??) er du  i tvivl om?

Hvad er dit spørgsmål??

altså den er jeg mest tvivl om...hvis du kan hjælpe mig....fordi jeg ved ik om jeg kan bare foremlere teksten sådan at det kommer tl at give god mening .....


Skriv et svar til: engelsk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.