Matematik

Sandsynlighedsregning

22. februar 2019 af Ksejdjdjdk (Slettet) - Niveau: C-niveau

For en uærlig rening gælder, at:
P(6)= 0,4
P(2)=2*P(1)
P(1)=P(3)=P(4)=P(5)

a)Opstil en sandsynlighedstabel for denne terning.
B) Bestem sandsynligheden for følgende hændelser:
A: Man får 3 eller 4
B: Man får mindst 5
C: Man får ikke under 2

En som kan hjælpe med denne opgave?

Vedhæftet fil: Billede2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2019 af peter lind

Det vedlagte billede har ikke noget med den her opgave at gøre

Sæt P(1) = x og brug derefter at summe af sandsynlighederne skal være 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2019 af AMelev

P(A) = P(3) + P(4)

P(B) = P(mindst 5) = P(5) + P(6)

P(C) = P(ikke under 2) 1 - P(under 2) = P(1) eller 
= P(2 eller over) = P(2) + P(3) + P(4) + P(5) + P(6)

Forhåbentlig er du kommet frem til vha #1, at P(1)=P(3)=P(4)=P(5) = 0.1 ogP(2) = 0.2


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.