Matematik

Differentialregning

27. februar 2019 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp til denne her opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2019 af AMelev

Ligning for tangenten i (x0,f(x0): y = f '(x0)·(x - x0) + f(x0), hvor x0 =2 i dette tilfælde
f(x) = 2x2 + 2x
Bestem f '(x)
Beregn så f(x0) og f '(x0) og indsæt i tangentligningen.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.