Matematik

Parameterfremstilling

01. marts 2019 af halløjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2019 af mathon

a)
                \small \angle A\textup{ er vinklen mellem vektorerne }\bigl(\begin{smallmatrix} 11\\2 \end{smallmatrix}\bigr)\textup{ og }\bigl(\begin{smallmatrix} 4\\3 \end{smallmatrix}\bigr).


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2019 af AMelev

b) A og B ligger begge på l, så \overrightarrow{AB}=t\cdot \binom{4}{3}.
Benyt længden til at bestemme t og derudfra B.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2019 af mathon

I 1.kvadrant betyder for B=(4t,3t)\quad t>0

            \small \left |AB \right |=\sqrt{(4t)^2+(3t)^2}=10\quad t>0

                            \small 5\left |t \right |=10\quad t>0

                            \small t=2

             \small \small B=(4\cdot 2,3\cdot 2)=(8,6)


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.