Matematik

Omdrejningslegeme

18. marts 2019 af sebkn (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Har opgaven linket, angående opgave b og c

Jeg er ret meget i tvivl om hvordan min parameter fremstilling skal se ud.

Jeg har sagt at mit 

g(u)=a^5*sin(u)*cos(u);     h(u)=1/2*a*cos(u)

r(u):=<g(u),0,h(u)>

Er ikke sikker på det er rigtigt. Men det har jeg hvertfald svaret. Tænkte om det måske var

r(u):=<g(u)*cos(v),g(u)*sin(v),h(u)>

I opgave c, er jeg så helt blankt på hvad jeg skal gøre, er kommet frem til det her indtil videre

Vedhæftet fil: Omdrejningslegeme.PNG

Svar #1
18. marts 2019 af sebkn (Slettet)

Forsøget

Vedhæftet fil:Svar.PNG

Skriv et svar til: Omdrejningslegeme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.