Matematik

Hjææælp til MAT!!

20. marts 2019 af lorinos - Niveau: B-niveau

Jeg har lavet spørgsmål a i opgave 3, men jeg ved ikke hvordan jeg skal lave b´eren. Jeg ved heller ikke hvordan jeg skal lave opgave 8.

Håber at der er nogle der kan hjælpe.

på forhånden tak

Vedhæftet fil: svaret for a er.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2019 af peter lind

3) Sæt x ud foran en parentesen i den sidste parentes og brug nulreglen

8) Kald antal små vaser for x og antal store vaser for y. du får så

x+y = 55

10x+30y = 850


Svar #2
21. marts 2019 af lorinos

Er antallet af de små vaser ikke 40 og de store vaser er 15??

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2019 af AMelev

Læg billeder op af opgaverne i stedet for et Worddokument og lav en tråd for hver opgave. 

Ad 3 b) Brug nulreglen.
Du har allerede nulpunkterne for sidste parentes fra a), så du skal bare yderligere løse ligningen 4x + 1 = 0.

Ad 8 Tjek med dit CAS-værktøj.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. marts 2019 af mathon

3b)

                               \small f(x)=4\left ( x+\tfrac{1}{4} \right )\left (x+3 \right )\left ( x-2 \right )

     nulpunkter
                               x=\left\{\begin{matrix} -3\\ -\frac{1}{4} \\ 2 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Hjææælp til MAT!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.