Matematik

isolering

26. marts 2019 af papihein (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg er herre ringe til mat

hvordan isolere man denne sætning?

b=c*a^t 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2019 af mathon

Hvilken størrelse skal isoleres?


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2019 af mathon

formentlig:
                      \small a^t=\frac{b}{c}

                      \small \log(a)\cdot t=\log\left (\frac{b}{c} \right )

                      \small t=\frac{\log\left (\frac{b}{c} \right )}{\log(a)}


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.