Matematik

Tabel-opgave

26. marts 2019 af sandra000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle.

Hvordan finder jeg ud af hvad indekstallet er og hvor mange mandlige elever der er?


Svar #1
26. marts 2019 af sandra000 (Slettet)

.


Svar #2
26. marts 2019 af sandra000 (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. marts 2019 af AMelev


 Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Se s. 5 (7) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2019 af Capion1

Forholdsregning:

\frac{3678}{100}=\frac{antal_{2010}}{165,3}=\frac{7006}{indeks_{2015}}

(I) og (II) ganges over kors.
(I) og (III) ganges over kors
 


Skriv et svar til: Tabel-opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.