Matematik

Hjælp!

01. april 2019 af AnnaRit - Niveau: C-niveau

Min søster kan ikke løse de to sidste opgaver, men har løst opgave 1. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2019 af oppenede

Hvis du har lavet a) rigtigt har du sat 100 ind på lille h's plads og dermed bestemt store H.

For i c) at bestemme hvor mange procent H vokser når h vokser med 10%, kan du så bare indsætte 110 på lille h, og se hvad H så bliver og beregne hvor mange procent større det er end svaret fra a).


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2019 af AMelev

b) Der oplyses, at H = 50. Løs ligningen 50 = 2·h½ (= 2√h) mht. h

c) Se den officielle formelsamling, som må bruges til eksamen. 
Se s. 14 (68). Når x øges med 10%, ganges det med (1+10%) = 1.10, og så ganges f(x) med 1.10½ = 1.049 = 104.9%, så f(x) er øget med 4.9%.


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.