Matematik

Differenstialregning

09. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne. Gerne med forklaringer på fremgangsmåde :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2019 af mathon

vækst
                \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=6x-k

                \small 2=6\cdot 1-k

                \small k=4


Svar #3
09. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet)

Tak. Skriver du "d" fordi det er en differensialregning?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2019 af mathon

         \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}\textup{ er kvotienten mellem differentialer deraf betegnelsen \textbf{differentialkvotient}.}


Skriv et svar til: Differenstialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.