Matematik

Differentialregning

10. april 2019 af KennethLarsens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg vil rigtig gerne have hjælp her til opgave a og b, hvis der er nogen som kan finde ud af den. Det er uden hjælpemidler

Vedhæftet fil: Opgave 6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2019 af PeterValberg

Kunne du ikke uploade billeder af opgaven i stedet for et word-dokument?
eller skrive opgaveteksten? ..... det er lidt besværligt at skulle downloade
dit worddokument for at hjælpe (desuden er det jo ikke alle, der har MS Word installeret)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2019 af oppenede

a) Dm(g ° f) = {x ∈ Dm(f) : f(x) ∈ Dm(g)}
                    = {x ∈ R : x + 2 > 0}
                    = {x ∈ R : x > -2}
                    = ]-2 ; ∞[

b)  f(2) = 2 + 2 = 4
 og
     g(f(2)) = g(4) = sqrt(4) = 2


Svar #3
10. april 2019 af KennethLarsens (Slettet)

Jeg kan ikke finde ud af at uploade billeder, jeg har gjort det bedste jeg kunne, den er lidt træls at skrive ind, når der både er kvadrodtegn og lignende


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2019 af PeterValberg

#3 Du vedhæfter billeder på samme måde, som det word-dokument, du har vedhæftet i #0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. april 2019 af PeterValberg

#0 Se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #6
10. april 2019 af PeterValberg

#0

Du skal lige være opmærksom på, at du får givet dine indlæg
en korrekt beskrivende titel, - denne tråd har titlen "Differentialregning",
men det er ikke det, spørgsmålet i denne tråd handler om i virkeligheden.

En bedre titel havde måske været "Sammensatte funktioner"

Citat fra betingelserne for dette forum:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.