Matematik

Gaffelforskrift

01. maj 2019 af az97 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, jeg har problemer med opg. C  er der nogle der kan hjælpe? Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2019 af MatHFlærer

Hvilke programmer bruger du? Maple eller? 

f(x)=\left\{\begin{matrix} \frac{15}{2}+\frac{1}{2}\sqrt{-4x^2+17} &, -2\leq x\leq 2 \\ \frac{1}{2}x^2-6x+18 &, 2\leq x\leq 9 \end{matrix}\right.


Brugbart svar (2)

Svar #2
02. maj 2019 af AMelev

c) Ad #1 Forskriften for f(x)
1.delfunktion: Opskriv cirklens ligning med C som centrum og radius = |CB|
Isoler y, idet du udnytter, at y > 8.

2. delfunktion f2(x) = a·x2 + b·x + c
Indsæt de tre punkter og løs 3 ligninger med tre ubekendte a, b og c, eller lav kvadratisk regression på listerne 
{2,6,9},{8,0,4.5}.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. maj 2019 af MatHFlærer

Min fejl, burde have givet hints

Skriv et svar til: Gaffelforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.