Matematik

Find punkterne i trekanten

01. maj 2019 af kathrinestobiasen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Du kender jo punkt P og A OG B. Hvad har du lært ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2019 af peter lind

Løs ligningssystemet (x-10)2+(y-9)2 = 25 og y=6


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2019 af ringstedLC

Eller konstruer hp som har længden Py - By = Py - 6. Så har du to ens retvinklede trekanter med hyp. og en katete.


Skriv et svar til: Find punkterne i trekanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.