Matematik

y=k

01. maj 2019 af mk2019 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har lidt problemer med denne opgave, nogle der kan hjælpe?
For hvilke værdier af tallet k har linjen med ligningen y=k netop tre punkter fælles med grafen for f?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2019 af ringstedLC

Jeg tror, at du har skrevet forkert:

\begin{align*} f(x)=k &= x^2+6x^9x+6 \text{ har maks. 2 l\o sninger} \\ \text{mens }f(x)=k &= x^2-6x^9x+6 \text{ har 3 l\o sninger for }k=\;? \\ \end{align*}


Svar #2
02. maj 2019 af mk2019 (Slettet)

Jeg fandt fejlen, og kan nu selv løse opgaven. Tak!!


Skriv et svar til: y=k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.