Matematik

HASTER REGRESSION

02. maj 2019 af MariaJK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej

Hvordan laver jeg b og c. Har prøvet i langtid.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige billedet af din opgave,
det gør det lidt nemmere at hjælpe dig.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2019 af PeterValberg

I spørgsmål a) har du benyttet tabellens data og foretaget
en eksponentiel regression (med dit CAS-værktøj), så du nu
har en forskrift for funktionen N(t)

b) Bestem tallet N(14) ved indsættelse af t = 14 i forskriften for N

c) du benytter formlen:

T_{0,5}=\frac{\log(2)}{\log(a)}
til bestemmelse af halveringskonstanten T0,5

a er fremskrivningsfaktoren, af denne kan du
udlede den procentvise ændring i antallet af træer

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HASTER REGRESSION

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.