Matematik

talfølge

05. maj 2019 af sajana - Niveau: Universitet/Videregående

er der nogen der kan hjælpe med c ii) som siger:

Lad x0 = 1, og lad {xn}n∈N være den komplekse talfølge defineret ved

xn = ζk · xn−1 for n ∈ N.
Bestem, i tilfældet k = 4, alle fortætningspunkterne for følgen {xn}n∈N, og

afgør om følgen konvergerer. (se vædhæftet fil)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2019 af peter lind

Eftrsom det er en periodisk talfølge med peroden 4 er det da nemt at skrive samtlige elementer op


Svar #3
05. maj 2019 af sajana

kan du give et hint til hvordan man kan skrive det op


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2019 af peter lind

e = e½πi=c

x1 = c

x2=c2

x3=c3

x4=c4=1

x5=c5 = c


Skriv et svar til: talfølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.