Matematik

stokastisk variabel

05. maj 2019 af Teriperry - Niveau: B-niveau

er gået helt i stå kan ikke finde ud af hvordan jeg laver en graf til denne opgave:

i 2015 cyklede 37% af danmarks gymnasie elever dagligt til skole. der udtages en stikprøve på 100 elever

a) indfør en stokastisk variabel, og opstil en binomialmodel for antallet af gymnasie elever der cykler dagligt.

b) bestem sandsynligheden for at højest 40 elever fra stikprøven cykler dagligt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2019 af peter lind

Du skal da heller ikke lave en graf


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2019 af janhaa

a) Bin(n, p) = Bin(100, 0.37)

b) Bin(100, 0.37)  

\sim \, N(\mu, \sigma)

P(X < 40)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2019 af AMelev

a) X = antal, der cykler dagligt
X ~ b(n,p), hvor p = 37%
Stikprøve: n = 100

b) Bestem P(X ≤ 40) - benyt dit CAS-værktøj.


Skriv et svar til: stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.