Matematik

Isoler x i formel

09. maj 2019 af AlexanderQA (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der mon nogen der kan hjælpe med dette 

omskriv disse formler så x står alene 

Y=5*X2+4 

tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2019 af mathon

                           \small \small \begin{array}{lllll} y&=&5x^2+4&y\geq 4\\\\ 5x^2&=&y-4\\\\ x^2&=&\frac{y-4}{5}\\\\ x&=&\mp \sqrt{\frac{y-4}{5}} \end{array}


Svar #2
09. maj 2019 af AlexanderQA (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: Isoler x i formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.