Matematik

Matematik graf

11. maj 2019 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

ved ikke hvordan jeg skal løse den, håber nogen kan hjælpe.

Opgaven er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2019 af mathon

             \small g(x)=-2x+b

             \small g(2)=-2\cdot 2+b=3

                           \small -4+b=3

                           \small b=7

             \small g(x)=-2x+7

                        


Svar #3
11. maj 2019 af Fatima2904

jeg forstår det ikke. Kan du forklare hvad det er du gør og hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2019 af mathon

Parallellitet kræver samme hældningskoefficient.
hvoraf:

             \small g(x)=-2x+b

gennem punktet (x,y) = (2,3)

             \small \small 3=-2\cdot 2+b

             \small \small 7=b


Svar #5
11. maj 2019 af Fatima2904

Så du ved, at a også er -2x fordi parallellitet kræver sammen hældningskoefficient. Derefter bruger de formlen for at finde b   b = y1 -ax1 Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2019 af ringstedLC

Nej, at ga også er -2, ikke -2x. Ellers OK.


Skriv et svar til: Matematik graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.