Matematik

m2 og km2

17. maj 2019 af violetdk (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej:) 

Jeg skal lave en opagve, men kan ikke finde ud af det, så ville lige høre om i ville hjælpe:)

Hvor stor en procentdel af standpladserne udgør indenrigsstandpladser? 

Lufthavnen dækker et samlet areal på 12,4 km2. Heraf udgør baner og standpladser 3 mio m2 dækket af asfalt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2019 af mathon

           \small \begin{array}{llll} \textup{standpladser i pct.}&p=\frac{3\cdot 10^6\; m^2}{12.4\cdot 10^6\; m^2}\cdot 100\%=24.2\% \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2019 af AMelev

Undlad at lave et nyt opslag med samme opgave. 
Og hvorfor skifter du mellem 8. og 9. klasse niveau med samme spørgsmål?


Skriv et svar til: m2 og km2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.