Matematik

Reducér

20. maj 2019 af 29032001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælp til at reducere dette udtryk:

2a⋅(a-b)+(a+b)^2 - b^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2019 af Mathias7878

Hvad har du selv fået det til?

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. maj 2019 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} 2a\cdot \left ( a-b \right )+(a+b)^2-b^2\\\\ 2a^2-2ab+\left ( a^2+2ab+b^2 \right )-b^2\\\\ 2a^2-2ab+ a^2+2ab+b^2 -b^2\\\\ 3a^2 \end{array}


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.