Matematik

Statistik

22. maj 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvordan skal denne opgave løses? Jeg ved, at jeg skal bruge formlen μ = n * p

n = 90

p = 2/3

kommer det så til at se sådan ud: μ = 90 * 2/3

Tusind tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2019 af janhaa

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2019 af janhaa

E(X)=\mu=np=60


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2019 af janhaa

Var(X)=np(1-p)=20\\ SD(X)=\sqrt{20}=2\sqrt{5}< 5

nei...


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.