Matematik

cylender

01. juni 2019 af fghjknbv (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg har lidt problemer med denne opgave 

Vedhæftet fil: måndesopgave 6 opg 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2019 af mathon

               \small \begin{array}{lllllllr} \mathrm{\acute{e}}\textup{n pakke}&V&=&L\cdot\frac{ \pi}{4} \cdot d^2&=&(4.0\; dm)\cdot \frac{\pi }{4}\cdot \left (1.5\; dm \right )^2&=&7.069\; dm^3\\\\ \textup{20 pakker:}&m&=&20\cdot V\cdot mf &=&20\cdot \left (7.069\; dm^3 \right )\cdot \left ( 2.1\; \frac{kg}{dm^3} \right )&=& 296.9\; kg \end{array}


Skriv et svar til: cylender

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.