Matematik

benzin priser

01. juni 2019 af fghjknbv (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hey har brug for hjelp til denne her opgave

Vedhæftet fil: Måndesopgave 6 opg 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2019 af mathon

            \small \small \begin{array}{lllllll}\mathbf{a)} \\\\ A&\textup{km-pris:}&\frac{960\; \textup{\o }}{18\; km}&=&53.33\; \frac{\textup{\o }}{\textup{km}}\\\\ B&\textup{km-pris:}&\frac{960\; \textup{\o }}{15\; km}&=&64.00\; \frac{\textup{\o }}{\textup{km}}\\\\ C&\textup{km-pris:}&\frac{960\; \textup{\o }}{12\; km}&=&80.00\; \frac{\textup{\o }}{\textup{km}}\\\\ \mathbf{b)}\\\\ A\textup{ for 240 kr:}&\frac{240\; kr}{0.5333\; \frac{kr}{km}}&=&450\; \textup{km}\\\\ C\textup{ for 240 kr:}&\frac{240\; kr}{0.8000\; \frac{kr}{km}}&=&300\; \textup{km}\\\\ \textup{for 240 kr: kan der k\o res}&\left ( 450-300 \right )&=&150\; \textup{km}&\textup{l\ae ngere }\textup{i bil A end i bil C} \end{array}


Skriv et svar til: benzin priser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.