Matematik

Fremskrivningsfaktoren

02. juni 2019 af Rador (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey

Nogen der kan fortælle, hvad den her ligning fra eksponentiel funktion fortæller?

f(x+1) = a * f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2019 af mathon

Når x øges med 1, bliver funktionsværdien fremskrevet med (ganget med) a.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2019 af mathon

            \small {\color{Red} f(x+1)}=b\cdot a^{x+1}=b\cdot a^{x}\cdot a^1=a\cdot \left ( b\cdot a^x \right )={\color{Red} a\cdot f(x)}


Skriv et svar til: Fremskrivningsfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.