Matematik

bestem forskrift for f

25. september 2019 af asger521 (Slettet) - Niveau: C-niveau

har brug for hjælp. spørgsmålet lyder således.

en lineær funktion f har hældningskoeffiecienten 3. grafen for f går gennem punktet (-1.10)

a) bestem en forskrift for f

håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2019 af mathon

Brug punkt-hældningsformlen.

                                                      \small \small \begin{array}{lll} y-y_o=a\cdot (x-x_o)\\\\ y=ax+(y_o-a\cdot x_o) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2019 af Bobby8871

hej


Svar #3
26. september 2019 af asger521 (Slettet)

forstår ik hvad du mener


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2019 af mathon

       \small \begin{array}{lllll} \textup{h\ae ldningskoefficient}&a=3\\\\ \textup{punkt p\aa \ grafen}&(-1,10)\\\\ &y=3x+(10-3\cdot (-1))\\\\ &y=3x+13 \end{array}


Skriv et svar til: bestem forskrift for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.