Matematik

Regne(forkorte) e^2x*½x^2+e^2x*1/3x^3

04. oktober 2019 af IMBN3 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Kan nogen hjælpe mig med at regne(eller forkorte) dette:
e2x * ½x2 + e2x *1/3x3 
?
Jeg har momentært lige glemt reglerne.
På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2019 af swpply (Slettet)

e^{2x}\cdot\frac{x^2}{2} + e^{2x}\cdot\frac{x^3}{3} = e^{2x}\frac{(3+2x)x^2}{6}


Svar #2
04. oktober 2019 af IMBN3 (Slettet)

Tak. Jeg troede det kunne gøres kortere, så jeg prøver en anden metode i stedet :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2019 af swpply (Slettet)

#2

Tak. Jeg troede det kunne gøres kortere, så jeg prøver en anden metode i stedet :)

Hvad mener du med gøres kortere?


Skriv et svar til: Regne(forkorte) e^2x*½x^2+e^2x*1/3x^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.