Matematik

Differentialligninger

06. oktober 2019 af Cyberhjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har lige endnu et spørgsmål til min rapport 
Jeg har lidt problemer med opgave 2.4, hvor jeg skal bestemme c og k, resten har jeg styr på. 

Tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2019 af peter lind

Hvis du kalder M/y=-z får du z=e-kMt . Du får ved en eksponentiel regression c og kM


Svar #3
06. oktober 2019 af Cyberhjælp (Slettet)

Undskyld det forstår jeg ikke helt, kan du evt uddybe lidt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2019 af peter lind

Jeg forstår ikke hvad du er i tvivl om. Regressionen leverer jo de nødvendige data. Har du prøvet at foretage regressionen ?


Svar #5
06. oktober 2019 af Cyberhjælp (Slettet)

Ja, vil det sige at c = 222.71 og kM= 0.79566
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. oktober 2019 af peter lind

kM er ikke korrekt. e-kM= 0.79566


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.