Matematik

MatB aflevering - hjælp!!

09. oktober 2019 af Idamus100 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle jeg har virkelig brug for hjælp til nogen matB opgaver, som jeg slet ikke kan komme igennem - Håber nogen vil hjælpe mig!

Billedet til opgaverne ligger lige under


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2019 af mathon

\small \small \small \small \small \begin{array}{llllllll}2) &&f(x)=a\cdot x^2-4x-10\\\\& \textup{toppunkt:}&x_T=\frac{-(-4)}{2\cdot a}=-2\\\\a) &&\frac{4}{2a}=-2\qquad a=-1 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2019 af mathon

\small \small \begin{array}{llllllll}3)\\ &a)&g(x)=2^x&\textup{er voksende} \end{array}


Skriv et svar til: MatB aflevering - hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.