Fysik

Ohms lov

23. oktober 2019 af christianbandersen123 - Niveau: 10. klasse

Ved godt hvad x-aksen og y aksen er, spørgsmålet er bare hvordan det her skal sættes ind i et koordinatsystem.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

https://www.youtube.com/watch?v=MitnxjAGD5k


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2019 af MandenMedMangeHatte

Såååå, hvad er det du vil have hjælp til?


Svar #3
23. oktober 2019 af christianbandersen123

Hvordan sættes 10 og 22 ind i koordinatsystem 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2019 af MandenMedMangeHatte

Dine spørgsmål er formuleret så de er umulige at svare på.

Prøv nu engang at gøre dig umage med dine formuleringer, ellers bliver det meget svært at hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. oktober 2019 af ringstedLC

\begin{align*} (R,I) &= (x,y) \end{align*}


Svar #7
23. oktober 2019 af christianbandersen123

Der står jeg skal afbild resutaterne i et koordinatsystem.


Svar #8
23. oktober 2019 af christianbandersen123

Resultaterne 


Svar #9
23. oktober 2019 af christianbandersen123

Det ved jeg godt, jeg tænker prøver selv at finde ud af det, synes ikke der var noget hjælp her


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. oktober 2019 af MandenMedMangeHatte

Hvilke resultater???

På billedet har vi:

1. Strømstyrken som funktion af modstanden

2. Tiden som funktion af farten (!)

3. Bredden af funktion af længden

Når du siger "Der står jeg skal afbild resutaterne i et koordinatsystem." hvad er det så for nogle resultater du mener??? 


Brugbart svar (0)

Svar #11
23. oktober 2019 af MandenMedMangeHatte

I øvrigt er opgave d) en sindssygt dårlig opgave; den er til at brække sig over.

Den er faktisk så dårlig at den kun kan være udtænkt af en folkeskolelærer...


Svar #12
23. oktober 2019 af christianbandersen123

Det jeg mener er at, du ved godt når man laver et koordinatsystem så skal der jo sættes tal ind. :)


Svar #13
23. oktober 2019 af christianbandersen123

Og ja det er en folkeskolelærer 


Brugbart svar (0)

Svar #14
23. oktober 2019 af MandenMedMangeHatte

Christian, hør nu her. Der er vist nogle afsindigt nemme og grundlæggende ting vedrørernde matematik du har overgået - én af dem er at afbilde en funktion i et koordinatsystem.

Hvis du engang ignorerer den stillede opgave engang og hører på mig i stedet. Prøv engang at skrive punkterne (1,2) (3,6) (5,8) ind i et koordinatsystem, tag et billede af det og læg det op herinde.

Hvis du ikke er i stand til det, har jeg ikke tænkt mig at bruge tid på at hjælpe dig.

Brugbart svar (1)

Svar #15
29. oktober 2019 af SuneChr

# 11  sidste linje:
Er det omgangstonen på  d i n  arbejdsplads?
 


Brugbart svar (1)

Svar #16
30. oktober 2019 af PeterValberg

#14 

Hvis du ikke er i stand til det, har jeg ikke tænkt mig at bruge tid på at hjælpe dig.

Det var dog en træls udtalelse at komme med....
Hvis du ikke vil hjælpe spørgeren på det niveau, hvor han er,
så lad være deltage i tråden, det er bedre for alle.

Du får lige et citat, fra betingelserne for dette forum, med på vejen:

Vær derfor også tålmodig, når du svarer – noget, der virker helt åbenlyst for dig, kan være ret kompliceret for andre.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #17
30. oktober 2019 af PeterValberg

Vedr. #7

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #18
31. oktober 2019 af MandenMedMangeHatte

#15

Du ville aldrig se en gymnasielærer eller en universitetsprofessor udforme sådan en elendig opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #19
31. oktober 2019 af SuneChr

Det er muligt, men det berettiger ikke til, med akademisk arrogance, at omtale en matematiklærer i den danske folkeskole, som det er gjort her.
I øvrigt skal vi som voksne forbilleder for de unge holde en pæn tone og omtale hinanden med respekt.
Facebook kulturen skal aldrig få fodfæste her på Studieportalen.


Brugbart svar (0)

Svar #20
31. oktober 2019 af hvisjegskriverherharjegbrugforhjælp

x + y = 3 

Dette er kvantefysiks grundprincipper. Ligesom at 

32 er lig med 420.

Så alt dette betyder at cm = 69 


Forrige 1 2 Næste

Der er 22 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.