Matematik

Funktioner af to variable

24. oktober 2019 af chiladak - Niveau: A-niveau

En funktion f er givet ved: f(x,y)=x2+(y-1)1-3

a) Argumentér for, at niveaukurven f(x ,y)= 6 er en cirkel

b)Bestem de værdier af k, hvor ligningen f(x,y) = k ikke har nogen løsning. 

Jeg er ikke helt klar over hvordan jeg svarer på ovenstående spørgsmål?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2019 af peter lind

Cirklens ligning er (x-a)2+(y-b)2 = r2.


Skriv et svar til: Funktioner af to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.