Matematik

Ligninger, lineær

30. oktober 2019 af Camilladamgaard1 - Niveau: C-niveau

Nogle der forstår disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2019 af peter lind

Den første ligning bliver 30*x+4y = 284

prøv selv at opskrive den anden


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2019 af PeterValberg

Vedr. opgave 2

1)

2(\sqrt[3]{27}+\sqrt[5]{32})=2(\sqrt[3]{3^3}+\sqrt[5]{2^5})=2(3+2)=10

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2019 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} \mathbf{2)}&\frac{4^3-\sqrt[3]{125}}{2}=\frac{4^3-\sqrt[3]{5^3}}{2}=\frac{64-5}{2}=\frac{59}{2}=29.5 \end{array}


Skriv et svar til: Ligninger, lineær

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.