Matematik

Andengradspolynomium

31. oktober 2019 af Peter00005 - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal udregne funktionen for andengradspolynomium, og har fået disse værdier a=1, xa = 3 og xb=2, men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gøre det. Det ville være en stor hjælp hvis nogle kunne hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af janhaa

(x-2)(x-3) = x2 - 5x + 6 = f


Svar #2
31. oktober 2019 af Peter00005

Jeg skal også skrive hvordan jeg kom frem til det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2019 af AMelev

Er xa og xb andengradspolynomiets rødder?

Væn dig til at lægge et billede af opgaveformuleringen op. Risikoen for fejl og mangler er alt for stor, når opgaven skrives af.


Skriv et svar til: Andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.