Matematik

Differentialligning

31. oktober 2019 af JonasDD - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet

Kan det ikke passe at man skal lave opgave b før a.

og at bgiver f'(t)= (22 C-50 C) 0,01 s^-1

og at a giver -0,28 c/s


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2019 af peter lind

f'(t) = væksthastigheden så det er faktisk a) dunæsten har lavet

i b skal du opskrive f'(t) som en funktion af f(t)


Svar #3
31. oktober 2019 af JonasDD

b er f'(t)= 0.01 1/s * (22- f(t))

og a er hvad jeg har skrevet der oppe??


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2019 af peter lind

ja bortset fra at du skal regne færdig


Svar #5
01. november 2019 af JonasDD

f'(t)= (22 C-50 C) 0,01 s^-1= -0,28 c/s


Det forvirrer mig bare at enheden er grader celsius Per sekund

Når t er i minutter

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2019 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} a)&0.01\; s^{-1}=0.6\; min^{-1}\\\\ &f{\, }'(t)=0.6\cdot \left ( 22 -50\right )=-16.8\\\\\\ b)&f{\, }'(t)=0.6\cdot \left ( 22 -f(t)\right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2019 af peter lind

#5 hastighedstilvækster er temperaturændringen delt med tiden


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.