Dansk

Hvordan staver man til dette tegn =

05. november 2019 af Christofferlindholm (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hvordan staver man til dette tegn =


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2019 af Stygotius (Slettet)

Det hedder et "lighedstegn".


Svar #2
05. november 2019 af Christofferlindholm (Slettet)

#1

Det hedder et "lighedstegn".

Jamen hvis du siger et regnestykke som 1+1 og så =?


Svar #3
05. november 2019 af Christofferlindholm (Slettet)

Er det så er ligemed eller e ligemed.


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. november 2019 af Stygotius (Slettet)

Du spurgte om  en stavemåde.

Man læser tegnet som "er lig med"   (Én plus én er [lig med] to)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2019 af Stygotius (Slettet)

Når jeg har skrevet "er lig med ", hedder det altså ikke "lige med" og slet ikke  "ligemed"    -noget  som  ikke eksisterer.


Skriv et svar til: Hvordan staver man til dette tegn =

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.