Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Osmose - lineær graf

10. november 2019 af annekatrine57

Hej, er der nogle der kan hjælpe med at finde saltkoncentrationen på denne her graf? det ville være en kæmpe hjælp

y=ax+b y=-9,5612x+12,404

A= hældningskofficient

B = skæring på y

X = Saltkoncentration

Y= Ændring af vægt i procent

Vedhæftet fil: Billede1.png

Skriv et svar til: Osmose - lineær graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.