Matematik

Sandsynlighedsparameter

10. november 2019 af Genjutsu - Niveau: A-niveau


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2019 af peter lind

 P(2≤X≤4) = P(X≤4) - P(X≤1)

P(X=5) = P(X≤5) - P(X≤4)


Svar #2
11. november 2019 af Genjutsu

hvordan finder jeg så p


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2019 af peter lind

Jeg har oplyst det i #1, så hvad forstår du ikke


Svar #4
11. november 2019 af Genjutsu

P(X≤5) - P(X≤4) = sandsynlighedsparameteren?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. november 2019 af peter lind

Nej. Det er sandsynligheder


Svar #6
11. november 2019 af Genjutsu

ja præcis, og der står i opgaven jeg skal bestemme sandsynlighedsparameteren p ved hjælp af det fundne resultat


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. november 2019 af peter lind

Undskyld

Den finder du nemmest ved at bruge formlen for 0 eller 5 udfald


Skriv et svar til: Sandsynlighedsparameter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.